Cos de cumparaturi

Inchide

Cosul de cumparaturi este gol.

Intra in cont

Inchide

Termeni si conditii

CONDIŢII GENERALE 

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor comenzilor plasate de către un client  către societatea S.C. BEBEKE RETAIL STORE S.R.L., pe versiunea pentru mobil și desktop a site-ului, prin intermediul unui apel telefonic sau oricare din celelalte metode de comandă.

Prin utilizarea bebeke.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos (“Termenii și condițiile”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles condițiile impuse mai jos.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au rezidență sau o altă adresă în România (excluzând companii de redirecționare a adresei) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse pe bebeke.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs, chiar dacă acesta a fost într-o comandă deja plasată pe site și implică anularea comenzii în cauză

Pentru produsele cu stoc limitat aflate în promoții sau campanii vom procesa comenzile în ordinea plasării lor pe site. Dacă există comenzi ce nu pot fi onorate din lipsă de stoc, ne rezervăm dreptul de a anula comanda și veți primi o notificare pe email sau telefon în acest sens.

Ne rezervăm dreptul de a modifica la o anumită perioadă de timp secțiunea “Termeni și condiții” fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii și condițiile de pe bebeke.ro la momentul plasării comenzii.

Bebeke dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți:

(I) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre;

(II) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul bebeke.ro sau care ar afecta siguranța site-ului sau

(III) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

PREŢURILE ŞI TAXELE DE LIVRARE

Preţurile afişate pe bebeke.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 19 LEI. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare.

PLASAREA COMENZII/ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt doar prin intermediul bebeke.ro. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi paginile referitoare la Serviciu clienţi.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv (lipsa stoc, produs defect sau alte motive ce tin de furnizori), nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp (maxim 2 zile lucrătoare) pe adresa de email folosită la plasarea comenzii sau la numărul de telefon care a folosit la plasarea comenzii. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul clienţi Bebeke care va efectua rambursarea sumei.

LIVRARE

Bebeke depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

Bebeke va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 24 până la 48 de ore (se iau în considerare doar zilele lucratoare) de la confirmarea sa. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

Veţi găsi integral pe bebeke.ro Informații despre livrare.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul clienţi Bebeke prin apel telefonic la  0743 523 523 sau prin e-mail contact@bebeke.ro .

ANULAREA SI RETURNAREA COMENZII

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 30 de la primirea articolelor comandate. Dacă aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o sumă care va exclude taxa de retur de 19 LEI al articolelor către Bebeke, în cazul în care a fost generată o astfel de taxă.

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi prin e-mail la contact@bebeke.ro sau la numărul de telefon 0743 523 523 apoi returnaţi-ne articolul/articolele conform prevederilor din secţiunea Returnări de mai jos în termenul de 15 zile specificat în secţiunea Livrări de mai sus. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii (sau, în cazul în care articolele nu au fost achitate încă, vom reflecta returul articolelor în soldul contului dumneavoastră) în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să faceți o notificare imediat şi să returnaţi articolul conform secţiunii Returnări de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, Bebeke va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.

RETURNĂRI

Bebeke garantează o rambursare integrală conform secţiunii Anularea comenzii cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. Dacă produsul/produsele se încadrează în vreunul din categoriile de mai sus, iar acest lucru împiedică revânzarea, Bebeke îşi rezervă dreptul de a opri până la 50% din valoarea acestora.

Duceţi articolele pe care le returnaţi, la un centru de preluare expedieri, din România. Dacă preferaţi, puteţi returna articolul/ articolele şi prin preluare de la domiciliu.

METODE DE PLATĂ

NUMERAR LA LIVRARE

Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.

Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la Confirmarea expedierii.

ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

  - Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile

  - comision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

 *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

 

Prin card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website https://bebeke.ro si beneficiezi de oferta standard de rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

      •  BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)

      •  BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa

      •  MasterCard GOLD EUR

      •  EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar"introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

      •  Aplica acum pe  www.bcr.ro sau

      •  Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau

      •  Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

  

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

        -  alegi produsele dorite

        -  alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

                a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

                b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

  Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
 • Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 

Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website https://bebeke.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

  Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:
 • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

 

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ

Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea Bebeke cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

Bebeke acceptă răspunderea pentru deces sau leziune corporală provocate de neglijenţa noastră sau de cea a angajaţilor sau reprezentanţilor noştri.  Nu intenţionăm să excludem răspunderea pentru declaraţiile false făcute de noi sau de angajaţii sau reprezentanţii noştri. În eventualitatea încălcării acestor Termeni, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt o consecinţă previzibilă în mod rezonabil a acestei încălcări.

Bebeke nu este răspunzător pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe bebeke.ro va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la Bebeke online și nu ați putut rezolva reclamația cu Bebeke, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

CULORI

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul  sau telefonul dumneavoastră mobil va afişa corect aceste culori.

GARANŢIE

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Bebeke respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor utilizând formularul de retur pretipărit din colet.

CESIUNE

Bebeke îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terţi angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.   

REZILIEREA UNOR TERMENI

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe Bebeke, revin companiei S.C. BEBEKE RETAIL STORE S.R.L.. Orice utilizare a site-ului bebeke.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea Bebeke.

INFORMAŢII DESPRE COMPANIE

S.C. BEBEKE RETAIL STORE S.R.L.

Str. Dealu Crucii 7A, Sf. Ilie, Scheia, Jud. Suceava

CUI: 37999984

J33/1339/19.07.2017

Telefon: 0743 523 523

Mail: contact@bebeke.ro