Cos de cumparaturi

Inchide

Cosul de cumparaturi este gol.

Intra in cont

Inchide

Livrare si retur

Unde putem expedia comenzi?

Articolele comandate din magazinul online Bebeke pot fi livrate numai persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani care au o adresă valabilă în România.

Care sunt cheltuielile de transport pentru cumpărăturile online?

Pentru toate comenzile care au o valoare totala sub 299 LEI se percepe o taxă de livrare. Pentru livrările la domiciliu, valoarea acesteia va fi de 19 LEI.   

Cât va dura livrarea produselor?

Comanda dumneavoastră ar trebui să fie livrată în termen de 24-48 de ore (considerând doar zile lucrătoare) de la data confirmării comenzii pentru articolele aflate în stoc.

Coletele care nu au putut fi livrate.

În cazul în care curierul nu vă poate livra coletul, se va face o nouă încercare. Dacă și aceasta va eșua, coletul va fi depozitat pentru o perioadă scurtă în depozitul local al curierului și apoi va fi returnat automat către depozitul Bebeke.

Cum pot efectua un retur?

Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 15 zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii dumneavoastră.

Dacă doriți să returnați unul sau mai multe produse, vă rugăm să utilizați următorii pași:

1) Completati formularul de retur (click pentru a merge pe pagina).

2) După ce ați trimis cererea, un reprezentant Bebeke vă va contacta, după care vi se vor comunica restul detaliilor necesare. 

3) Introduceţi articolul/articolele pe care doriţi să le returnaţi în punga/cutia în care a ajuns comanda dumneavoastră.

4) Reprezentantul Bebeke va face of cerere către curierul din zona dumneavoastră și va fi ridicat în ziua cererii sau în următoareaÎn momentul în care coletul va ajunge la sediul Bebeke, va fi verificat, iar dacă toate detaliile referitoare la retur vor fi confirmate veți primi în termen de 2-3 zile lucrătoare banii în contul bancar din formularul de retur.

Trebuie sa platesc pentru retur?

Returul dumneavoastră va costa tariful standard de transport de 19 LEI. Această sumă va fi scăzută din suma care vă va fi restituită.

Cum voi fi informat(ă) că returul meu a fost procesat?

După ce vom primi returul expediat de dumneavoastră la depozitul nostru, vă vom trimite o notificare privind returul printr-un e-mail care confirmă recepționarea coletului.
Dacă returnați vreun articol, contravaloarea acestuia vă va fi restituită, cu excepția taxei de transport pentru retur. Cumpărăturile achitate cu cardul vor fi, în majoritatea cazurilor, rambursate către cardul dumneavoastră, iar pentru rambursarea celor achitate prin metoda Ramburs la curier trebuie să ne comunicați datele dumneavoastră bancare.

Pentru a putea face rambursarea, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

  • putem rambursa numai într-un cont bancar românesc.
  • vom rambursa in LEI.